Тази СНИМКА ОТ АРХИВА на Емилия разби всички днешни представи за нея!

0
408

Емилия е била много по-различна преди и това трябва да е ясно на всички чалга фенове днес!

Да, днес Емилия е една от най-привлекателните жени в България, но невинаги е било така. Истината е, че певицата е минала през какви ли не процедури, за да изглежда сега така.

Именно това ни показва едно сравнение между предишното й и сегашното й „аз“. Вижда се ясно на снимката, че блондинката е извървяла дълъг път, докато стане това, което е.

Визията на Емилия, на която е отбелязано „преди“, е от зората на нейната кариера. Тя стартира преди 17 години, като тогава изпълнителката на „Нежни устни“ имаше коренно различен външен вид.

Личи ясно, че най-голямата промяна е в кожата й. Преди тя е била леко тъмна, докато сега е много светла. Освен това устните на певицата днес са далеч по-големи.



Емилия
Промяната у Емилия е огромна

Относно тялото, то в момента е в пъти по-пищно. Еми вече е със силикон и оформена талия, каквито нямаше през 2000 г.

Все пак има и едно нещо у Емилия, което е останало във времето. То е цветът на косата. И преди, и сега тя е руса, макар й с различен оттенък.

Певицата по онова време е била едва на около 18 г., наивна и млада. Днес тя е майка на две деца, преживяла развод.

С Коко Динев вече са разделени, но надали той някога щеше да й обърне внимание, ако бе запазила визията си от лявата част на снимката, която ви показваме. Наистина промяната е голяма, но пък с пари е възможно всичко.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.