Уникално! България превзема „Евровизия“, истината лъсна!

0
287

България този път ще счупи собствения си рекорд в „Евровизия“!

Все по-смели стават прогнозите за представянето на Кристиан Костов с „Евровизия 2017„. Тийнейджърът е сочен от всички специалисти като едно от големите имена в тазгодишния музикален конкурс, научи TOPactualno.com.

По последни проучвания България ще заеме третото място в крайното класиране на „Евровизия“. Пред нея ще останат единствено Армения и Финландия. Това сочат резултатите на експерти, които са публикувани в Escotoday.com.

Интересното е, че публикуваните прогнози в този сайт винаги се оказват истина. Досега са били познавани всички държави в топ 10, а миналата година бе позната дори финалната тройка.

Това ни дава голямо основание да се надяваме, че действително Кристиан ще успее да прослави по велик начин България и да я нареди най-малко на трето място. Експертите не изключват възможността и за по-предно класиране на нашето момче.



Кристиан в Евровизия
Кристиан Костов ще направи фурор в „Евровизия“ тази година

Тези проучвания се правят по доста сложна схема. Взимат се предвид репетициите, гледанията в интернет, даже геополитическото състояние на страната.

Ако прогнозите се сбъднат и българското изпълнение заеме най-малко трето място, то рекордът на България в „Евровизия“ ще бъде счупен. Това би бил голям подвиг на Крис и екипа му.

В момента най-голямото постижение се държи от Поли Генова, която миналата година завърши четвърта с танцувалното парче Love is a criminal. Тогава тя счупи рекорда на Елица и Стунджи, които преди 10 години финишириха на петото място с хита „Вода“.

Тази година България отново се явява с песен на английски език. Нейното име е Beautiful mess. Тя прави впечатление на сравнително тежко парче, което е далеч от танцувалните ритми на мналогодишното.

Остава само да се молим прогнозите да се сбъднат и България да запише нова златна страница в историята си в „Евровизия“. Това би бил огромен подвиг и повод за гордост от страна на целия български народ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.