Велико! Уникална вест за Кубрат Пулев разтърси страната, България е на седмото небе

0
467

Кубрат Пулев е все по-близо до голямата цел, а оттам и до постигане на голямата мечта!

Уникална вест за България и Кубрат Пулев разтърси нашата държава. Оказва се, че боксовата ни машина все пак ще получи още един шанс за световната титла.

Това ще стане в края на годината, когато се изправи срещу актуалния шампион Антъни Джошуа. Кобрата ще оспори в директен сблъсък първото му място.

Британецът не гори от желание да се бие с нашето момче, но няма друг избор. Кобрата е пръв претендент за поясите му и по правилата трябва да се боксира с шампиона.

Кубрат Пулев веднъж вече се би за световния връх, но изгуби. Това стана в края на 2014 г., когато бе нокаутиран от Владимир Кличко.



Кубрат Пулев
Кубрат Пулев отново има шанс за световния връх

Именно Кличко обаче бе размазан от Джошуа само преди седмица. Така че нов мач между Кобрата и украинеца няма да има.

Всъщност Влад има шанс за реванш от Антъни, който е заложен в договора им. Според боксови източници обаче такъв мач надали ще се изиграе.

След като изгуби от Кличко, Кубрат Пулев остана с илюзорни надежди, че някога ще стане световен шампион. Сега обаче шансовете му се завръщат.

Българският боксьор си върна интерконтиненталната титла, с което успя да се завърне сред претендентите за световната. От IBF са длъжни да проведат мач между Кубрат и Джошуа.

Британският шампион до момента се дърпа, тъй като интересът към такъв двубой се очаква да не бъде голям, а оттам и приходите няма да са големи. Кобрата, колкото и добър боксьор да е, не се ползва с голяма популярност по света и причината за мнозина е фактът, че е българин.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.