С тази тибетска диета ставате като нови: Млади, свежи и с пречистена кръв (Лесна и евтина е)

0
431

Тази тибетска диета пречиства организма

Тибетска диета прочиства токсините от кръвта. Здравословна диета от Тибет намалява риска от инфаркт и инсулт. Условието е напитката да се пие в продължение на двадесет и пет дни. Приема се винаги сутрин и само на гладно. От нея се консумират минимум една или две чаши.

тибетска диета
С тази тибетска диета ставате като нови

За нейното приготвяне са необходими триста грама лук и килограм лимон. Продуктите се нарязват на ситно и се слагат в литър и половина кипяща вода. Завират петнадесет минути, за да се освободят полезните вещества.

Така смесените продукти от лук и лимони са мощен продукт срещу рак и редица страшни болести. Напитката засилва и имунната система на хората. Тибетската отвара също значително намалява риска от инфаркт и инсулт.

Лимоните са изключително полезни за човешкия организъм. Те стимулират отделянето на стомашните сокове и намаляват производството на кръвна захар. Пектинът в цитрусите потиска апетита и създава чувство за ситост. Дори четири часа след приема им не се усеща глад.



Важно за храносмилането играе и витамин С, който се съдържа в големи количества в този цитрусов глад. Лимоните действат срещу стрес, топят камъни в бъбреците и заздравяват венците.Лукът помага срещу остеоартрита и освен това подмладява.

Съдържа и още куп полезни вещества. В него се намират полезните серни съединения. Те се усвояват много лесно от организма. Освен това чрез кръвния поток отиват до различни части на организма и лекуват. Клетките се подмладяват, оказват и благотворно действие на работата на главния мозък.

По време на почистващата диета е необходимо да се спазват и някои правила на здравословното хранене. Като да ограничим приема на животинските мазнини, както и на алкохола. Само тогава тази тибетска диета пречиства организма ни тотално.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.