Седмичен хороскоп от 22 декември до 28 декември 2014 г. – 2 част

0
625

Вашият седмичен хороскоп (от 22 декември до 28 декември 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп очаква ви плодотворна и динамична седмица.  Трябва да проявите търпение и способност за преследване на целите, независимо от трудностите. Резултатът със сигурност ще бъде пропорционален на вашето усърдие. За да избегнете грешки действайте разумно, защото насила нещата няма да се получат, особено в личния живот. През празничните дни е необходимо на първо място да поставите здравето.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмица късметът е на ваша страна, така че независимо от проблемите, всичко ще приключи благополучно. Вероятно ще трябва да се справите с някои досадни, но неотложни задачи. Бъдете активната страна в общуването и може да се сдобиете с доста полезни контакти. Имате шанса да прекарате празниците в необичайна обстановка и да срещнете интересни лица

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Постарайте се да не правите грандиозни планове за тази седмица. Успехът ще ви съпътства, ако се съсредоточите върху дребните наглед неща, като подреждане на дома и довършване на изостанали професионални задачи. Бъдете точни и концентрирани, за да избегнете случайни грешки. Очаква ви чудесен празник с много срещи и приятна изненада от любимия човек.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица не бива да надценявате своите сили. В някои случаи е по-добре да не се прави нищо, отколкото да се задъхате точно преди финала. Послушайте съветите на хората с опит, ако трябва да вземете някои неотложни решения. Тези дни са подходящи за интелектуални развлечения  и срещи с приятели



Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Идва вашето време, а настоящата седмица е особено благоприятна за изпълнение на всякакви планове и замисли, така че смело напред! Все пак, постарайте се да бъдете реалисти и да не надценявайте своите възможности. Потърсете помощ от точните хора, като стоите настрана от интригите. Важно е да не пропуснете съществена информация, която ще позволи да постигнете бързо желаните резултати.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица е благоприятно за пътешествия и делови пътувания. Идеите, които ще ви осенят сега трябва веднага да се изпробват. Не търсете стандартни решения дори  за дребните неща! Оригиналният подход ще направи идващите празнични дни невероятни!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.