Тя се роди белязана от жестока съдба, а сега всеки мъж я иска! (СНИМКИ+ВИДЕО)

0
469

Ужасна съдба коства много на една жена, но тя не се предава!

Жестоката съдба е нещо много неприятно, особено когато касае здравето. Точно това се случва с Мариана Сфакианакис, научи TOPactualno.com.

28-годишната гъркиня се е родила с детска церебрална парализа, но днес е по-красива от много здрави жени. Тя не се отказва да се бори през целия си живот, което е похвално.

В Инстаграм постоянно валят нейни снимки, които показват красотата й. Там може да се види колко е прекрасна станала тя.

Въпреки че като малка Мариана е била изключително болнава, тя не се отказва да живее нормален живот. След няколко престоя в болницата, бъдещата хубавица се захваща със здрави тренировки и само след година е нов човек.



Може да се забележи, че в момента изглежда съвършено и никой не би могъл да предположи, че е болна от ДЦП. Защото тази болест всъщност не се лекува, а може само да се облекчава състоянието на болният и той да напредва в развитието си.

Многобройни рехабилитационни процедури са сторили с Мариана точно това. Тя вече има изградена мускулатура като на здрав човек. Върви добре и движи нормално почти всичките си крайници.

Младата дама се връща назад във времето и отбелязва колко са жестоки хората и колко много се влияят от визията на човек. Нещо, което на нея не й допада.

„Не постигнах това тяло заради одобрението на другите, а заради себе си. С моята диагноза е много трудно да се слееш с обществото. Аз още не съм го направила, но сега ме гледат с други очи заради външния ми вид. Жалко е, че хората само по това съдят за човека.“ – споделя красавицата.

Тя няма приятел, но твърди, че ухажорите й са много. Повечето от тях не знаят за болестта й и когато научат, се отказват. Това също наранява хубавицата.

Вижте някои нейни актуални снимки! Безспорно тежката съдба изобщо не й личи!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.