Бравоооо! Кристиан Костов го направи, покори Евровизия 2017 (ВИДЕО)

2
453

Кристиан Костов се справи повече от блестящо на полуфиналите на Евровизия 2017!

Огромни поздравления за Кристиан Костов. 17-годишният полуруснак успя да класира България на финала на Евровизия 2017. Неговата песен Beautiful Mess обра овациите на аудиторията в Киев, видя TOPactualno.com.

Крис не просто се класира, но и го направи пръв от всички останали. Името на България бе произнесено първо, което говори, че нашата страна е спечелила този полуфинал.

Младият певец за пореден път показа завидните си вокални качества. Той успя да пресъздаде уникална емоция у слушателите по време на изпълнението си.

Успехът на Кристиан Костов бе очакван, тъй като още преди дни прогнозите на специалистите бяха не само да се класира на финал, но дори да спечели целия конкурс. Засега това изглежда все още възможно.



Кристиан Костов
Кристиан Костов започна своето чудо в Евровизия 2017

Самият Крис също вярва в чудото. Само преди минути той заяви, че смята, че има шанс да победи на финала и гледа с надежда към него.

Участието на тийнейджъра в Евровизия 2017 бе предшествано от скандал. Той за малко да пропусне надпреварата, тъй като се оказа, че преди 3 години е пял в Крим.

От Украйна веднага скочиха на младока, но все пак той бе допуснат до участие. Нещо, което не успя да постигне руската участничка, която бе изгонена от конкурса по същата причина.

Кристиан Костов е един от най-прогресиращите певци на България в последните години. Той е звезда в Русия от малък, но у нас нашумя с X Factor, където финишира втори.

Майката на Крис е рускиня, а баща му е българин. Семейството като цяло живее в Русия, но мечтата на Кристиан е да живее и работи на българска почва.

Младежът вече го прави. Той има договор с „Вирджиния рекърдс“, която го продуцира. Освен това участието му в Еровизия 2017 може да го направи световна звезда, особено ако спечели конкурса.

Нека пожелаем успех на България и Кристиан Костов във финала на музикалната надпревара, който е в събота вечер!

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.