Честитоооооооо!!! Кристиан Костов счупи всички рекорди, България разтърси Евровизия 2017 (ВИДЕО)

2
765

Кристиан Костов направи нещо невероятно на Евровизия 2017!

Когато миналата година Поли Генова счупи рекорда на Елица и Стунджи в Евровизия, едва ли е имало много хора, които са считали, че и нейният рекорд ще падне само след година. Това се случи тази вечер, когато Кристиан Костов завърши на второто място в надпреварата.

17-годишният тийнейджър се оказа истинско чудо за нашата страна. Той изпълни невероятната Beautiful Mess, която се хареса на много хора от журито. Тя събра цели 278 точки, а след това 337 от зрителския вот, общо 615 точки.

Първото място остана за Португалия, която се сдоби с 382 точки от журито и 376 от вота, обшо 758 точки. Тройката допълни Молдова с 374 точки.

България през цялото време дишаше във врата на Португалия, но не успя да я измести по подобие на Украйна Австралия миналата година. Песента на Кристиан Костов финишира на второ място и при журито, и при зрителите.

Кристиан Костов
Кристиан Костов е новият рекордьор за България в Евровизия

Ние обаче няма за какво да съжаляваме, защото Крис показа, че има място за нашата страна в Европа и тя не е пренебрегвана от всички. Това е уникално признание за България, което ще се помни вечно.



Така Кристиан Костов става абсолютен рекордьор в Евровизия. Той е първият ни представител, който успява да влезе в топ 3, а даже е и на второ място.

Припомняме, че преди 10 години Елица и Стунджи се поздравиха с пето място в конкурса, а миналата година Поли Генова финишира четвърта.

За разлика от случая с Поли, когато главно зрителите я изпратиха толкова напред, този път България обра доста точки и от журито. Това прави успеха на Крис още по-заслужен.

Младокът с руски корени бе придружен на конкурса от своя музикален продуцент Саня Армутлиева, както и от други хора от „Вирджиния рекърдс“. Всички изпаднаха в луда радост при обявяването на резултатите.

Честито на Кристиан Костов и на цялата ни страна! Оставяме ви с невероятното му изпълнение!

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Браво мило момче! Ти направи много повече от спечелването на 1 място…, спечели и стопли сърцата на милиони хора по света…, това е големия трофей на победата. Остани боец и за напред <3

  2. Мислите ли ,че щеше да е втори, ако не беше Поли Генова? Трябва да е благодарен на нея, че миналата година не бе оценена подобаващо. Ако бе станала Поли първа мивслите ли , Кристиян щеше да е въобще в челтата шестица? Та той дори не може да говори правилно Българският език !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.