Имате лош късмет? Тези 5 безценни съвета ще ви избавят от него

0
1134

Тези топ 5 безценни съвети ще ви помогнат да се избавите от вашия лош късмет! Всеки е имал чувството, че лошият шанс ви следва навсякъде

късмет
Направете така, че добрият късмет винаги да бъде около вас

Когато човек изпадне в неудачна ситуация, никога не трябва да губи своето самообладание. Всеки от нас понякога се оплаква от лош късмет или неизгодно стечение на обстоятелствата. Тези съвети как да привлечете късмета си.

В сайта haskovo.net са ни подготвили цяла плеада от начини, по който можете да стопирате лошите събития в живота си и да привлечете позитивните.

Ето някои примери. Винаги сутрин, щом се събудите, си повтаряйте на глас, че никой не може да пробие вашата енергийна защита, защото късметът ще е с вас.

Ако ви се счупи химикалката или молива, с който пишете, преди да хванете нов си повторете думите „Късмет, ти винаги си с мен!”.



Ако ви предстои важна делова или официална среща, ще ходите на изпит или на интервю за работа, задължително си повторете, че гоните лошия шанс надалеч, за да не го срещате никога повече.

Преди да влезете на срещата или за изпита потъркайте дланите си, събрани една до друга. След това духнете в процепа между тях и прошепнете: „Колкото е ярко слънцето, толкова силен да е днес късметът ми!“.

Когато в живота ви предстои важно събитие е необходимо да се обградите с магическа защита. Вечерта преди събитието, по време на залез слънце, отворете нов пакет със сол. От него си вземете три щипки с лявата си ръка и поставете кристалчетата в дясната.

След това запалете восъчна свещ и започнете да движите дясната си ръка, свита на юмрук, в който се намира солта. Докато правите този магически ритуал трябва да изречете нещо важно. Че не се страхувате от лошия късмет, просто го разпръсквате по пътя.

След като повторите три пъти тези думи, вървете до най-близкото кръстовище и там хвърлете солта пред себе си.

Може би най-силния от тези ритуали е измиването на лицето със светена вода. Задължително условие е докато се миете да си повтаряте, че така се пречиствате от негативната енергия. После не се бършете с кърпа, а оставете светената вода да попие в кожата ви. Ако имате останала светена вода, с нея можете да полеете цветя, дърво, но в никакъв случай не я изхвърляйте в канала.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.