„Daily Star“: Апокалипсисът е близо

0
225

Според новата стряскаща прогноза, Апокалипсисът ще застигне човечеството в началото на август

„Daily Star“ публикува доста стряскаща статия, от която става ясно, че Апокалипсисът е близо.

Апокалипсисът
Според новата стряскаща прогноза, Апокалипсисът ще застигне човечеството в началото на август

Според информацията, поместена в публикацията, Апокалипсисът ще настъпи през август и ще причини смъртта на половината човечество.

Екип учени уточняват, че легендарната планета Нибиру се приближава опасно до Земята. В началото на месец август тя ще е наистина в опасна близост до нашата планета и може да предизвика редица катаклизми.

В резултат на това половината човечество ще изгуби живота си, сочи прогнозата на Дейвид Мидс, цитиран от „Daily Star“.
Той е категоричен, че Апокалипсисът наистина е близо. Заради Нибиру крайбрежните райони на Япония и Щатите ще бъдат пометени от цунами. Това на свой ред ще усили неколкократно сеизмичната активност.



Мидс вещае, че предстоят и множество земетресения, които ще вземат жертви. Единственото, което ни остава, е да се надяваме, че това е поредната погрешна прогноза за наближаващ Апокалипсис.

Припомняме, че руският ясновидец и екстрасенс Сергей Лазарев многократно е заявявал, че най-лошото на предсказанията, е определянето на дата за Апокалипсиса
Той е категоричен, че единственият, който наистина знае кога ще се случи подобно нещо, е Всевишният. Всичко останало е плод на измислица, пише blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.