Половинката на Асен Блатечки се промени до неузнаваемост (ФОТО)

0
275

При все, че мина през куп перипетии, той все пак успя да излезе на екран

Половинката на актьора Асен Блатечки – Катерина Горанова не прилича на себе си.

Асен Блатечки
При все, че мина през куп перипетии, той все пак успя да излезе на екран

След промяната законната съпруга на Асен Блатечки изглежда много по-освежена и подмладена. Тя се появи в целия си блясък на премиерата на филма „Бензин“.

Свидетели разкриват, че двойката изглеждала по-щастлива от всякога. Изглежда, че двамата са успели да оставят всички трудности зад гърба си и да продължат напред.
Безспорно половинката на Асен Блатечки успя да събере погледите на всички с появата си на премиерата на съвместния им проект.

При все, че мина през куп перипетии, той все пак успя да излезе на екран.
Припомняме, че дори се наложи снимките на „Бензин“ да бъдат замразени заради временната им раздяла. Тогава Асен Блатечки реши, че ще заживее с Диляна Попова, която по-късно му роди син.



В крайна сметка той все пак реши да не съсипва семейството си и се върна при законната си половинка. Премиерата на филма бе във Варна, а актьорите пристигнаха с мощните автомобили, заснети в лентата.

Организаторите се бяха постарали да оформят червения килим като рали писта. На премиерата на филма присъстваха и някои от най-добрите рали състезатели. Филмът може да бъде гледан в кината от утре, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.