Кошмар: Голям удар за Любо Пенев, вижте какво го сполетя!

0
259

Любо Пенев не иска да повярва, че го застигна тази съдба!

Футболната ни легенда Любо Пенев се показа като доста рисков човек. Той изгуби имоти на стойност 700 хил. лв., което е голям удар за него, пише „Флагман“.

Бившият национален селекционер се прости с три парцела в землището на Синеморец. Общо 15 декара вече са дадени на обществена продажба. Търгът ще бъде проведен на 23 юни.

Всичките тези главоболия на Любо Пенев са заради просрочения му кредитен дълг към СИбанк. Той трябва да върне на банката близо 2,5 млн. лв., които обаче в момента няма.

Трите парцела са били закупени от бившия нападател на ЦСКА през 2006 г. Той имал намерение да прави на това място вилна зона, но идеята му така и не се осъществила поради липса на достатъчно пари.



Любо Пенев
Любо Пенев го закъса с парите

Проблемите на Любо Пенев с банките са от много години. През 2009 г. той дори получи забрана да напуска България. Впоследствие уреди този проблем, но дълговете му така и не започнаха да се погасяват.

Докато беше треньор на националния отбор, заплатата му беше запорирана. Затова той получаваше възнаграждението си на ръка.

Тогава Любослав Пенев прибираше 45 хил. лв. месечно, макар да бяха обявени едва 15 хил. лв. Да се чуди човек как не успя да погаси поне част от дълговете си.

Говори се, че легендарният футболист е изпаднал в това незавидно положение поради проблеми с хазарта. От години той обичал да посещава казината не само в България, но и в други страни.

Освен това Любо бил и с доста широки пръсти по принцип. Той винаги харчел като за последно и затова после изпадал в конфузни ситуации.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.