Вижте луксозното жилище на министър Николина Ангелкова (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

0
660

Палатът се намира в полите на Витоша

Луксозното жилище на министър Николина Ангелкова ще ви остави без думи.

Палатът на министър Ангелкова се намира в полите на Витоша

Крепостта се намира в полите на Витоша и е дом за милиони.
При все, че министър Николина Ангелкова е твърде заета и не разполага с много време да се задържа у дома, имотът й е невероятно уютен.

Къщата е на два етажа. Това, което прави силно впечатление обаче е дворът, който е почти необятен. Неслучайно приятелите й твърдят, че той е с размери на футболен стадион. Огромната градина е засята със зелена трева. На места може да бъдат забелязани борчета и вечнозелени храсти.

Най-красивите храсти в двора на министър Николина Ангелкова, са магнолиите, издават запознати. Те твърдят, че спокойно биха могли да конкурират известните магнолии на министър-председателя Бойко Борисов. Всички те са истинска наслада за окото.



Цялата тази райска площ обаче се пази от толкова висока ограда, че никой не би могъл да надникне в двора, освен ако не е гост в дома на министър Николина Ангелкова.
Мебелите в семейното им жилище също са на ниво и са съобразени с вкусовете на министър Ангелкова.

Тя обича мебели от дърво, в неутрални цветове. Свободното си време министър Николина Ангелкова и съпругът й Христо, посвещават на дъщеричката им Далия и домашния им любимец. Напрежението разтоварват с екстремни спортове, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.