Росен Петров направи пикантни разкрития

0
346

И към днешна дата той е човекът, който го разбира най-добре

Бившата дясна ръка на Слави Трифонов – Росен Петров, който бе и един от най-верните му хора, направи пикантни разкрития.

Росен Петров
И към днешна дата той е човекът, който го разбира най-добре

Макар Росен Петров да се отцепи от шоумена още преди години, той проговори за отношенията им едва сега.

С ръка на сърцето Петров признава, че със Слави Трифонов са били като братя и допълва, че до момента не е срещнал друг човек като него. Твърди, че го е напуснал, тъй като когато си дълго време с един човек, се получават натрупвания в общуването.

Освен това имал амбиции и много искал да разбере на какво е способен сам. Не се чувства виновен пред Слави Трифонов за каквото и да било. Смята, че каквото е получил той, това е дал и на Слави. И двамата са изпълнявали ролята на скала един за друг.



Росен Петров не скри, че шоуменът не е никак лесен човек. Твърди, че е изключително властен и изземва енергията на околните. При все, че шоуменът е настроен песимистично почти винаги, Росен Петров посочва, че е един от хората, които дори и в този момент го разбират повече от прекрасно.

Напук на всички клюки, Петров твърди, че се е разделил с бившия си шеф, без скандали. За последно се видели в кабинета на Слави Трифонов, където поговорили като нормални хора, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.