Болестите са изписани върху дланта ви

0
749

Достатъчно е да направите лек масаж на съответната точка

Вярвате или не, болестите са изписани върху дланта ви.

болестите
Достатъчно е да направите лек масаж на съответната точка

За съжаление обаче съвременните хора невинаги са в състояние да разчитат болестите отрано.

Повечето от вас вероятно ходят на лекар и тръпнат в очакване на диагнозата, но съществува и много лесен начин да разгадаете болестите, от които страдате.

Според аюрведическата система, телата ни представляват едно цяло. То разполага със своите методи за предупреждение, че нещо не е наред и сме попаднали в плен на болестите.



Съществуват методи за диагностика и лечение, които не изискват специални медицински умения.

Така например от миризмата на потта, изпражненията, урината и газовете можете да разберете, че тялото ви е претрупано с токсини.

Освен това вероятно знаете, че всяка точка в тялото е огледален образ на определен орган. Това означава, че можете сами да лекувате болестите чрез натиск на определената точка.

Палецът например отговаря за мозъка, показалецът – за белите дробове, средният пръст – за дебелото черво, безименният – за бъбреците, а кутрето – за сърцето.
Ако имате проблеми с някой от тези органи, достатъчно е да направите лек масаж на пръста, който му съответства. Сами ще се убедите, че има резултат от тази акупресура.

Със сигурност следващият път ще знаете и ще предпочетете сами да решите проблема, вместо да поглъщате поредната доза медикаменти, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.