Това е рецептата за невероятния еликсир на д-р Масляева, с който сваляте по 5 кг. седмично

0
401

Този еликсир ще свърши всичко вместо вас

С наближаването на лятото все повече жени започват да търсят рецепта за някакъв еликсир, който да им помогне да свалят по-лесно килограмите, които са натрупали през дългата и студена зима.

еликсир
Този еликсир ще свърши всичко вместо вас

Ще ви разкрием рецептата за еликсира на д-р Масляева, с който със сигурност ще успеете да отслабнете. В най-добрият вариант, той ще ви помогне да свалите 5 килограма в рамките на една седмица.

Неслучайно д-р Масляева е сочена за една от най-известните диетолози в Украйна. Тя е помогнала на много хора да се избавят от наднорменото тегло. Дори и на най-тежките случаи, които на пръв поглед изглеждали безнадеждни.

Тя използва няколко метода за успешно отслабване, сред които е и този еликсир.
Напитката, която ви предлагаме е съставена само от плодове и зеленчуци. Точно в съчетанието от всички тях се крие тайната на отслабване.



Несъмнено в този еликсир всички продукти са съчетани по изключително умел начин.
Напитката се консумира сутрин на гладно. 0задължително условие е да я приемете до 15 минути, след като сте я приготвили.

За приготвянето й са ви нужни: 3 парчета ананас, 1 краставица, 1 стрък целина, 1 с.л. магданоз. Разбийте всички продукти в блендера и консумирайте. Консумира се седем дни. При нужда можете да повторите, но след едноседмична почивка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.