Бомба: Вижте Гери-Никол като абитуриентка! (СНИМКА)

0
368

Гери-Никол пусна супер интересно фото от своя абитуриентски бал!

Певицата Гери-Никол Георгиева днес празнува своето завършване на средното си образование. Тя е абитуриентка и не изневери на стила си дори и в този паметен ден.

Поп и R&B дивата се оказа с много пикантна рокля. Тя публикува снимка с роклята, която е наистина ексцентрична и това си личи.

Гери-Никол е изцяло в прозрачно бяло, като има бели ленти по ръцете, които са под формата на ръкавици. Прическата й е също нова, а именно рус кок. Певицата е на фона на леден трон, което допълва картинката по един изящен и неподправен начин.

Гери-Никол тази година ще закове 19 г. и продължава да удивява своите фенове с ексцентрични тоалети. Тя е може би най-известната абитуриентка тази година и това е нормално.



Гери-Никол
Гери-Никол завърши училище

За бала си певицата няма кавалер, тъй като няма гадже. Всъщност тя е нямала никога гадже, което е доста странно, предвид голямата й популярност.

В този момент Гери-Никол се забавлява със съучениците си, но е спорно доколко се забавлява всъщност. Говори се, че тя няма много приятели в училище, тъй като мнозина й завиждали за нейната популярност. Такъв е случаят с много от младите звезди у нас.

Наскоро Михаела Маринова призна, че няма изобщо да присъства на абитуриентския си бал. Тя каза, че е потресена от завистта, която получава от съучениците си.

При Гери-Никол не е чак толкова сложна ситуацията, но и тя не се радва на много приятели. Все пак скандалната дива избра да празнува и това със сигурност е правилният избор.

Оттук нататък за певицата следва висше образование. Тя се надява да следва отново музика, и то в престижен университет. Дали ще я приемат, е друг въпрос.

Със завършването на гимназия Гери напълно се откъсва от родната Варна. Досега тя се връщаше там само заради училището, но сега ще може изцяло да се установи в София, където е работната й среда.

Вижте певицата като абитуриентка!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.