Антон Хекимян остави приятелката си без думи

0
287

Журналистът иска възрожденска сватба

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви – Антон Хекимян, остави приятелката си без думи.

Антон Хекимян
Журналистът иска възрожденска сватба

Запознати издават, че в обкръжението му все по-упорито се носи мълвата, че в скоро време тв водещият ще вдигне сватба. Антон Хекимян обаче изненадал приятелката си с предложението да вдигнат възрожденска сватба.

До неотдавна той често получавал упреци от страна на родителите си, че все още не е предприел тази важна крачка в живота. Истината обаче е съвсем различна. Антон Хекимян отдавна е готов на тази сериозна крачка, но с приятелката му Василена Гръбчева имат сериозни разногласия по отношение на сватбата.

Докато журналистът държал да вдигнат пищно тържество на някоя широка поляна, то Василена категорично отхвърлила това предложение. За разлика от него, тя не била почитател на пищните сватби. Освен това никак не й се понравила идеята сватбата им да бъде насред поляна.За Антон Хекимян това е идеален вариант като се има предвид голямата му арменска рода, но Василена Гръбчева е категорично против.
Журналистът споделил, че си мечтае за възрожденска сватба, която да вдигнат някъде в покрайнините на Копривщица.

Дали двойката ще се разбере и в крайна сметка ще вдигнат сватба и каква, само времето ще даде отговор на този въпрос, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.