Уникално: Тази рецепта чисти белите дробове като прахосмукачка! (Предпазва и от рак)

0
326

С тази уникална рецепта чистите белите си дробове и ставате като нов!

Тази рецепта чисти белите дробове като прахосмукачка. И напълно детоксикирате организма си. Най-честите заболявания на белите дробове са различни видове кашлица, бронхит и тежката форма-астма.

рецепта
Тази рецепта чисти белите дробове

Но с тази рецепта прочиствате тотално белите си дробове от всички налепи. Премахвате вредните вещества и ставате като току-що създаден на белия свят.

Спецовете са убедени и в още нещо. Рецептата и нейните съставки са силно средство за образуването на рак на белите дробове.
Какви са съставките на тази невероятна рецепта?

Те не са скъпи и могат да се намерят навсякъде. Трябва ни малко малко парче от корена на джиндифила.



Освен това ни са необходими две чаени лъжички куркума. Към необходимите съставки на напитката прибавете също четиристотин грама чесън.

Той трябва да е задължително обелен и нарязан на четири части.Към сместа се прибавя и четиристотин грама захар. Може и бяла, но препоръчително е да използвате кафява захар. По-здравословно е!

Рецептата се приготвя по следния начин. Първо взимаме една тенджера. В нея наливаме вода и прибавяме захарта. Оставяте да заври водата със захарта.

После прибавяте в тенджерата чесъна, настъргания джиндифил и куркумата.

Оставяте сместа да заври отново. След което я отстранявате от котлона. И я държите настрана, докато се охлади до стайна температура. После така сътворената напитка съхранявате в хладилника.

Използва се по следния начин.Приемат се по две супени лъжици сутрин и вечер. Но условието е да я пиете след като се нахраните.

Напитката действа и детоксикиращо. За по-добър ефект направете и следното. Направете си гореща вана и вдишвайте с пълни дробове етерично масло от евкалипт.

Специалистите предупреждават за следното. Да не приемате тази смес, ако имате непоносимост дори към една от съставките.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.