Потрес! Няма да повярвате коя е тази жена (СНИМКИ)

0
280

Една жена удиви всички с визията си. Никой не предполагаше, че може да стигне дотук!

Животът може да бъде твърде жесток за някои хора. Това научи една красива някога жена. Жена, която дори топлеше дълго време леглото на Слави Трифонов.

Става въпрос за Галя от „Сатен“. Балерината в наши дни изглежда покъртително. Това видя репортер на в. „България днес“, който е направил снимки на бившата на Дългия.

Цялото лице на Галина е подпухнало. Тя вече е с руса коса, но това сякаш не й се отразява добре. Балерината изглежда и доста състарена, което е много жалко.

Очевидно животът след „Шоуто на Слави“ се отразява зле на Галя. Тя бе уволнена от предаването веднага след като се раздели с шоумена. Оттогава тъне в мизерия.



жена
Тази жена е Галя от „Сатен“

За последно се знаеше, че Галина е станала дизайнерка, но без никакъв успех. Дрехите й никой не ги търсел, а самата тя дори не можела да си позволи офис.

Преди това Галя от „Сатен“ е работила години наред като танцьорка по нощни клубове, но и там не видяла нищо добро. Заплащането било толкова ниско, че тя се принудила да мисли за друга професия.

жена
Тя някога беше със Слави

Като балерина обаче Галина не е работила от времето си при Слави Трифонов. Това може би й липсва, но не бива да е причина да изглежда така.

Припомняме, че тази жена беше първата изгора на Дългия след създаването на шоуто му по Би Ти Ви. Двамата бяха двойка дълго време, преди да се появи Алекс Раева и шоуменът да хлътне по нея.

Галя приближава 40-те, но това едва ли е оправдание за външния й вид. Може би няма финансовите възможности да го поддържа, а може би няма и желание.

Сигурно е, че някога тя беше много амбициозна във всичко, а сега явно не е така. Нещо, което води на мисълта за пореден път, че която е била със Слави, после си пати по един или друг начин.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.