Кошмар! Тя роди на 12 г. бебето на брат си

0
502

Истински кошмар беляза живота на една клета девойка…

Тереса Миделтон има една от онези съдби, които могат да се отъждествят с кошмар. Тя е само на 11 г., когато зачева за първи път. Нещо, което тогава я сразява напълно.

Това, което най-вече я разбива обаче, е разочарованието от собствения й брат, който е бащата на бебето. Той я насилва и така се заражда един живот.

Братът е едва с няколко години по-голям от нея и не иска и да чува за бебета. Той я оставя да се грижи сама за детето, което е плод на кръвосмешение.

Така Тереса се грижи за бебето си 2 години, преди социалните да й го отнемат. Причината е, че е още твърде малка да бъде майка в истинския смисъл на думата.



кошмар
Истински кошмар – това беше тя, когато роди

Днес тя е на 23 г., но все още помни големия кошмар, който я застигна навремето. 12 години са изминали от бруталното нещо, което е извършил брат й. Оттогава Тереса не поддържа никаква връзка с него.

В момента младата шотландка отново е бременна, но този път по своя воля. Тя ще става майка на бебето на мъжа, с когото живее от години, и е брезкрайно щастлива.

„Когато родих за първи път, бях на 12 г. Това беше някакъв кошмар за мен. Сега всичко е много по-различно, вече ще имам истинско семейство.“ – споделя Тереса Миделтон.

Не е ясно къде в цялата история са родителите на девойката и как са позволили брат й да се измъкне безнаказано. Освен това е странно, че бебето не е отишло при тях, а при социалните.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.