Искате дълга връзка: Тогава пийте заедно с партньора си? (Ето и доказателствата)

0
174

Пийте заедно с партньора си и ще се радвате на дълга връзка

Ако пиете заедно с гаджето си, тогава ще се радвате на дълга връзка. И по-дълго ще сте заедно. Независимо какво пиете. Алкохол или безалкохолно.

връзка
За по-дълга връзка, пийте заедно с гаджето си

Идеята е да пиете това, което обича да пие и другия. Ако се връщате от работа и си сипвате едно уиски или друг концентрат, същото трябва да направи и партньора ви.

Тоест да обича да го прави. Ако предпочитате безалкохолно питие, това трябва да е любимата напитка и за спътника в живота ви.

Еднаквите навици, включително и желанието за пиене, увеличава успеваемостта на връзките.И дава допълнително щастие за двойките. Това са установили западни учени. Двойките, които пият заедно са по-щастливи.

Те изследвали над три хиляди двойки в периода между 2006 до 2012 година.

И установили, че идентичните навици правели връзката стабилна и продължителна.

Въпросите, които учените задавали на влюбените били свързани с пиенето. Те ги питали какъв вид алкохол или безалкохолно предпочитат. Колко питиета изпиват заедно. Още се интересували кога двойките обичат да пият.

Освен това какви били отрицателните черти на този навик върху връзката или браковете им.

Изследователите стигнали до следните изводи. Двойки, които обичат да пият заедно или еднакво се въздържат от пиене имали шанс за по-продължителна връзка.

И късали много по-късно от останалите, които не влизали в тези групи.

Във връзките, които само единният от двамата пие, шанса да се разделят или единия да остане неудоволетворен от връзката, бил доста по-голям.

Авторите на изследването откриват още нещо интересно. Че двойките, които пият, независимо какво, имат сходно отношение към живота. Освен това те по-лесно изглаждат недоразуменията помежду си.

Заключението на учените е още по-интересно. Спецовете съветват, че не трябва да се разчита на алкохола винаги да оправят взаимоотношенията им.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.