Ванга предрекла идването на Тръмп на власт и терористичните атаки! (Още неизвестни пророчества)

1
367

Ванга предрекла идването на Доналд Тръмп на власт

Ванга е най-известната ясновидка, с най-точните прогнози за развитието на света. Петричката врачка има безкрай попадения, които са се сбъднали.

Ванга
Ванга предрекла идването на Тръмп на власт

Едно от предсказанията на ясновидката е катастрофата на ядрената подводница Курск през 2000 година.

Другото шокиращо пророчество е нападението на кулите-близнаци в Ню Йорк на 11 септември 2001 година.

Ясновидката от Петрич дори е предсказала идването на власт на президента Барак Обама. Тя е казала, че той ще бъде 44-президент на САЩ.Интересното е, че Ванга определя Обама като последния президент. По-точно като последния активен американски президент.

След него ще се получи разделение на севера и юга, както преди това по време на гражданската война.

Според нейните предсказания Америка ще бъде изпреварена и дори завладяна от Китай. Нейната индустрия ще се срине и икономиката й ще се разпадне. Това ще се случи през 2018 година.

Според пророчествата на Ванга европейския континент ще бъде изцяло унищожен от химическото оръжие, което ще използват екстремистите.

И това ще е краят.Но е много спорно. Защото роднини на ясновидка са категорични, че тя никога не е правила такива черни прогнози за Европа. Но пък е предрекла терористичните атаки.

Всъщност е предсказала, че златото ще бъде по-достъпно от водата. А живителната течност ще е по-ценна и скъпа от благородния метал.

А за страната ни има неясни предсказания за обединения с Македония. И превръщането ни на супер сила на Балканите.

В далечното бъдеще Ванга предрекла, че гладът на земята ще се изкорени в периода от 2025 до 2028 година. Органи ще могат да се клонират от 2046 година.

Една от най-любопитните прогнози на Ванга е за идването на Доналд Тръмп на власт. Според феномена той ще разцепи Америка на две. Дали това ще се случи, тепърва ще видим.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.