Ето как да заличите драскотините по очилата си

0
959

Много бързи, лесни и ефективни методи с подръчни средства

Ще ви разкрием един много лесен трик, благодарение на който можете да заличите бързо и лесно драскотините от очилата си.

очилата
Много бързи, лесни и ефективни методи с подръчни средства

Всеки, който има нужда от очила е наясно колко са важни те. Понякога обаче колкото и да пазите очилата си, се появяват драскотини, които дразнят окото.
Не е нужно веднага да тичате до оптиката, за да се снабдите с нов чифт. Достатъчно е просто да знаете този трик, за да поправите стореното.

Драскотините по стъклата и постоянното им замърсяване, са нещата, които най-много дразнят хората, нуждаещи се от тях.
Ако стъклата имат пукнатини, драскотина или замъгляване, спрете да ги използвате, тъй като по този начин ограничавате зрението си.

Ето и няколко хитринки, благодарение на които ще можете да поправите очилата си за раз време:Паста за зъби
Най-доброто средство за заличаване на драскотини по стъклата на очилата, е пастата за зъби. Достатъчно е просто да нанесете от нея и от двете страни на проблемната зона. След това с мека хартиена кърпа размажете пастата. Измийте ги си със студена вода и ги подсушете с хавлиена кърпа.

Сода бикарбонат
Смесете сода бикарбонат с вода до получаването на паста. Нанесете тази паста върху проблемните зони с леки кръгообразни движения. След това измийте със студена вода и ще се убедите, че очилата ви ще станат като нови, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.