Феноменът Стефка Добрева: Това е забранено в годината на петела! (Какво очаква отделните зодии)

0
445

Годината на петела настъпи

Вече сме в годината на петела по китайския календар. Официално настъпи на 28 януари 2017 г. и ще продължи до 15-ти февруари 2018 г. Годината не огнения петел е символ на високо вдигнатата глава и самочувствието.

годината на петела
Стефка Добрева за годината на петела

Петелът кукурига, символизира зората, новото начало, настъпващия ден, пробуждането.

„През тази година е на добро да се носи райе. Също рокли, поли и костюми. Цветовете на годината са розов, кафяв и жълт. В никакъв случай да не се слага червено.

Защото той няма да символизира доброто и успеха. От украшенията да се слага злато. Защото този благороден метал пази срещу злите сили”, предупреждава Стефка Добрева.



Според нея 2017 е годината на успеха. Тя е подчинена на елемента огън и носи много любов, и топлина. Но в никакъв случай те няма да се постигнат лесно.

Годината е успешна за психолози и за хора на изкуството. Тъй като носи енергията на прогреса, на напредъка.

Децата, родени в годината на петела ще са самоуверени, независими, уравновесени и ще имат голямо самочувствие.

Като цяло за всяка една зодия ще има по нещо хубаво. Ще настъпват големи промени в живота им.

Овенът ще има големи успехи ако завърши това, което е започнал.Телецът ще има нужда от много емоция. И да отдели повече време на личния, отколкото на професионалния живот.

Има много натрупана негативна енергия в себе си, да се стреми да я изчисти. В годината на петела успех ще имат представителите на Близнаци и Рак.

Раците ще се радват и на една спокойна година.Лъвът ще е на върха. Годината ще му поднесе много успехи.

Девите ще трябва да са по-решителни. Защото ще имат доста изпитания. Везните получават големи шансове, но трябва да слушат интуитивния си глас, за да не изпуснат възможностите.

Скорпионите имат силно развита интуиция. Ако я слушат, ще жънат успехи.

Стрелците ги очаква една добра година в личен и професионален план. Ще имат много енергия. Козирозите ще получат шанс за по-добра реализация.

Водолеите са творчески личности, затова хоризонта им ще е отворен. Рибите ще почувстват невероятен прилив на енергия. В годината на петела те ще се радват на голям късмет.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.