Бойко Борисов се жени?

2
621

Задава се страхотен период за министър-председателя

Новината за бъдещата сватба на Бойко Борисов взриви обществото.

Бойко Борисов
Задава се страхотен период за министър-председателя

Оказва се, че според нумеролозите това ще се случи през пролетта на следващата година. Припомняме, че на 13 юни министър-председателят на Република България ще навърши 58 години.

Именно рождената му дата сочи, че Бойко Борисов навлиза в невероятен период не само в личен, а и в служебен план.
Поне това вещаят прогнозите на ясновидци и нумеролози.

Те отбелязват, че Бойко Борисов успя за трети пореден път да застане начело на държавата. Специалистите по нумерология твърдят, че този период за него ще е повече от невероятен.
Според прогнозите им Бойко Борисов има двоен повод да почерпи, тъй като до следващия му рожден ден ще сключи и граждански брак.Те вещаят, че това най-вероятно ще се случи през пролетта на следващата година. На този етап обаче никой не се наема да прогнозира коя ще е дамата, която ще заведе министър-председателя до олтара за втори път.

Нумеролозите обаче са категорични, че личната му година предразполага към влюбване.
Прогнозата, изготвена от тях вещае, че силните трепети, които ще изпита министър-председателят ще го накарат да пожелае по-сериозно обвързване с половинката си.

По всяка вероятност Бойко Борисов ще се запознае с бъдещата си съпруга през тази година, пише zajenata.bg.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Мисля, че Б.Борисов може да се ожени ако слезе от власт и на негово място той да предложи тази, за която иска да се ожени.

  2. Сега мисля, че Б.Борисов ще иска да става Президент и естествено, че ще му трябва женски пол до него като съпруга и тя няма да е тази, която ще е на неговото място като премиер защото са омъжени.А ако не стане Президент сигурно ще си намери някакъв пост из по-високите приятелски кръгове в света.Тогава едва ли ще му е чак толкова нужна съпруга.Допускам Борисов-Президент и Плевнелиев-премиер.Надявам се да видим.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.