Бунт срещу Ники Михайлов след срама снощи, хората искат главата му!

0
392

Ники Михайлов продължава да бъде недолюбван от много хора!

Един от главните виновници за срамната загуба на България снощи е Ники Михайлов, считат повечето фенове на футбола у нас. Вратарят се превърна в изкупителна жертва на поражението на „лъвовете“.

Ники Михайлов
Искат главата на Ники Михайлов

В момента социалната мрежа бушува с критики към сина на легендата Борислав Михайлов. Главните критики към него са за втория гол на Беларус, който предреши и крайния изход на срещата, завършила 2:1 за домакините.

Тогава беларуският нападател прехвърли Ники Михайлов с удар извън наказателното поле. Нещо, което по традиция се счита за вратарска грешка.

„Да те прехвърлят от зад дъгата си е чиста некадърност. Ако не беше този гол, щяхме да вземем поне хикса. Три пъти стреляха към вратата ни и два пъти вкараха. Ники, вън от националния!“ – гласи един от най-острите коментари в мрежата,



Всъщност Ники Михайлов пази на нашата врата поради тежката контузия на титуляра Владислав Стоянов. Треньорът Петър Хубчев няма голям избор за вратарския пост към този момент.

От години има критики към всички треньори на нашия тим, че залагат на Николай Михайлов само защото е син на президента на БФС. Дали е така, не може да се твърди със сигурност, но най-лошото е, че Ники не успява да опровергае критиците си с игра.

Факт е, че възлюбеният на Николета Лозанова се намира в лоша форма. Отборът му „Мерсин“ изпадна от турския елит, а вратарят обра един куп голове през този сезон.

„Нормално е да е с ниско самочувствие след всичките голове, които са му вкарали този сезон. Изобщо не биваше да пази,“ – пише формуник.

След тази загуба шансовете на България за Мондиала в Русия станаха илюзорни. Нашите останаха с 9 точки и бяха изместени от Холандия на третото място, която събра 10 т. Лидери са Франция и Швеция с по 13 т. Само първият се класира директно, а вторият ще играе бараж.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.