Вижте фамозната украса на Белия дом за Коледа! (СНИМКИ)

0
508

Белият дом отново заблестя дни преди Коледа в своята пищна украса, която ще радва очите и сърцата на гостите на семейството на Барак Обама за Коледа

Само броени часове остават до най-красивия празник в календара – Коледа. Днес ще ви представим как семейството на президента на Америка, Барак Обама, ще посрещне своите гости в Белия дом сред феерия от пищност, красота и много блясък, разкри 24 часа.

Koleda
Най-фамозната украса за Коледа 2014 в Белия дом

И тази година, още от входната врата ще бъдете потопени в магията на Коледа – коледни венци, щедро украсени, светещи играчки и много лампички ще бляскат из цялата резиденция. И тъй като живеем в ерата на модерните технологии, тази година украсата на Белия дом до голяма степен ще бъде съобразен с тях.

Наред с традиционните, фамозно украсени 26 елхови дръвчета, гостите на семейство Обама ще се насладят на уникалните 3D украси, специално сътворени от инженери, студенти и художници от цял свят, за предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Семейството на Барак и Мишел Обама направи и публикува своята първа интерактивна картичка-поздравление по случай настъпващите светли празници. По случай представянето на подготовката за Коледа, Мишел Обама разкри, че с новите технологии тази година семейството й се надява да се забавлява изключително много.



Доста любопитен момент сред украсата на Белия дом са и двете кучета-роботи, точни копия на любимците на американския президент Съни и Бо. Технологичните питомци носят имената Съни-бот и Бо-бот. В очите си те имат вградени инфрачервени сензори, така че при всяко движение край тях, те се обръщат към гостите на семейство Обама.

Koleda
Президентът Барак Обама крие подаръците под елхата
Koleda
Това са технологичните любимци Бо и Съни
Koleda
Красота и изящество – това е украсата на Белия дом за 2014

С настъпването на Коледа, Белият дом отново оповести статистиката около кампанията по украсяването и подготвянето на коледните тържества за този светъл празник. В декорацията на всичките салони на резиденцията са участвали над 106 доброволци, а през салоните му са преминали над 65 хил. посетители.

Koleda
Ето така пристигна огромната коледна елха, украсена в Синята стая
Koleda
Блясък и настроение
Koleda
Семейство Обама посрещат своите гости
Koleda
Прелест и изящество

В Синята стая е украсена най-голямата елха до този момент в историята на Белия дом, не без гордост съобщи Мишел Обама – първата дама на Америка. Тя е с височина от 5,4 метра и по нея са накичени повече от 2000 играчки и украси.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.