Слави Трифонов отслабна с 30 килограма. Каква е причината?

0
466

Шоуменът вече не посещава фитнеса

Слави Трифонов се промени до неузнаваемост, след като свали повече от 30 килограма.

Слави Трифонов
Шоуменът вече не посещава фитнеса

Прави впечатление, че от известно време насам от напомпаното му мускулесто тяло, което демонстрираше преди, не е останала и следа.
Истината е, че от няколко месеца Слави Трифонов дори не е припарвал до фитнес залата, в която преди това е тренирал с часове.

Популярният тв водещ е сложил край на спортните си занимания. Въпреки това той не допуска да налее излишни килограми. Запознати издават, че поддържа формата си с помощта на разделно хранене.

Към днешна дата той тежи точно 105 кг., отбелязва „Таблоид“. Изданието припомня, че в началото на кариерата си шоуменът напомпа мускули и се превърна в истински исполин за раз време.



Той постигна тези резултати благодарение на упоритите тренировки във фитнес залата, а като допълнение приемаше скъпи хранителни добавки и бе преминал на специален хранителен режим.
За своите близо 2 метра, той тежеше 135 килограма и нямаше грам излишна мазнина.

Слави Трифонов до такава степен се бе запалил по фитнес тренировките, че си бе направил фитнес зала в дома си. По този начин не пропускаше и ден без тренировки. Към днешна дата заради множеството здравословни проблеми обаче, голяма част от тези тренировки не биха му били от полза, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.