Тайните на диетолозите за бързо отслабване

0
303

Много внимавайте какво пазарувате

Диетолозите разкриха няколко тайни, които ще са ви от полза, ако искате да отслабнете.

отслабване
Много внимавайте какво пазарувате

Всеки е наясно, че именно диетолозите знаят най-добре тайният ключ за отслабване.

Оказва се, че ако искате да се сбогувате с някой и друг излишен килограм, не е нужно да броите калориите, които приемате. Необходимо е обаче да изхвърлите изцяло въглехидратите от менюто си. Най-добре е да наблегнете на приема на протеини и полезни мазнини.

Вторият съвет на диетолозите е да внимавате какво пазарувате. Колкото и смешно да ви звучи този съвет, той наистина е много ценен. На практика, ако в хладилника и шкафовете си имате купища нездравословна храна, то вие неминуемо ще я погълнете. А това несъмнено ще доведе до трупане на нови килограми.



Не започвайте краткотрайни диети. Харесайте си режим, който да можете да спазвате до края на живота си като разделното хранене например.
По този начин ще сте сигурни, че организмът ви приема всичко, от което се нуждае, а същевременно няма да трупате излишни килограми.

Диетолозите посочват, че не на последно място от огромно значение за загубата на килограмите, е движението. Техният съвет е да следвате слогана на тотото – играйте по малко, но редовно, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.