Лимон до леглото върши чудеса: Сваля кръвното, подобрява паметта, са малка част от тях! (И още…)

0
347

Всеки знае за ползите на лимона

Лимона е богат на витамин „С”. Освен това през лятото може да направим лимонада, а зимата бори болести и вируси. И само с това не се изчерпват качествата на този чудодеен плод.

лимона
Лимона предпазва от много болести

Изненадите за физическото здраве са огромни. Дори ако не го консумираме. А го държим на нощното си шкафче?

Лимон разрязан на две и поставен до леглото ни, наистина има магически свойства. За цялостния ни организъм. Ако сложиш лимон в стаята, ще спиш по-добре.

Доказано е , че ароматът на лимона успокоява нервната система. Просто сложи резен от южния плод и чудото наистина се случва.



Едно от най-невероятните качества на лимона е да засили концентрацията. Освен това подобрява паметта, ако всеки ден вдишваме аромата му.

Дори на работа хората допускат по-малко грешки, ако в стаята има лимон. Това твърдение е доказано от японски учени.

Етерично масло от лимон доказано бори депресията, подобрява настроението. Просто, ако се чувстваш тъжен и настроението ти е към нулата, сложи лимон до леглото си.

И магията се случва, установили се на на шега експерти от престижни западни университети.

Лимонът има прекрасен аромат. Но и в добавка и антибактериални качества. Затова прочиства стаята от микроби и вируси.

Бичът на съвремието ни е високото кръвно налягане. Панацеята е лимон на нощното шкафче. Ароматът му снижава кръвното налягане, без скъпи илачи.

Насекомите повече няма да те притесняват, ако държите в стаята си лимон. Мравки, буболечки, комари и други насекоми просто изчезват, ако в помещението поставите от този южен плод.

Може да добавите и малко карамфил, за по-силен ефект. Така окончателно се отървавате от неприятните буболечки. Без скъпи препарати.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.