Енджи Касабие преживя жестока загуба

0
346

Диетоложката изгуби близначките в шестия месец

Известната диетоложка Енджи Касабие преживя жестока загуба.

Енджи Касабие
Диетоложката изгуби близначките в шестия месец

Тя и съпругът й Рабия ел Зейн, който е „Мистър Ливан“ изгубиха близначетата си. Запознати издават, че Енджи Касабие е била в шестия месец от бременността си, когато е изгубила и двете си дечица поради лекарска грешка.

Трагедията се е разиграла в Бейрут.
Енджи Касабие разказва през сълзи, че заради допуснатата лекарска грешка се е наложило да направи аборт. В противен случай е щяла да подложи на риск и собствения си живот.

Диетоложката споделя, че получила контракции, които продължили доста дълго време. Тя се оплакала на лекар, но специалистът бил категоричен, че това е нормално като се има предвид колко е слаба.



Контракциите обаче предизвикали спукването на единия от околоплодните мехури. В резултат на случката се появила и инфекция. Енджи Касабие споделя, че нямала никакво желание да махне бебетата. Лекарите обаче го направили без нейното знание, тъй като в противен случай излагали на риск и нейния живот.

Енджи Касабие каза заветното „Да!“ на своя избраник през септември, миналата година. За съжаление абортът не е единствената трагедия, която двойката преживя след сватбата.
Именно поради тази причина двамата напоследък все по-често се замислят дали пък нямат направена черна магия, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.