Уникално: Тази постъпка на Бербатов взриви страната!

1
377

Димитър Бербатов стори нещо велико, никой не може да повярва, че го направи!

Най-популярният ни футболист от съвремието Димитър Бербатов се оказа с по-силен характер от очакваното. Митко не си пада по леките жени и го доказа за пореден път.

Бербатов
Бербатов взриви България с постъпката си

Берба вдигна пищен купон със стари съотборници и приятели веднага след благотворителния мач, който организира заедно с Луиш Фиго. Арената на забавлението е било столично заведение, в което обаче не са били допуснати никакви дами от нашия шоубизнес.

Бербатов забранил изрично на охраната да допуска до заведението фотомодели, силиконки или някакви други представителки на по-лекия бранш жени у нас. Той не искал гостите му да се чувстват некомфортно, като ги заглеждат хищни погледи на златотърсачки.

Една от най-разочарованите дами е била Джулиана Гани. Силиконката се въртяла около заведението близо час, но не успяла да влезе, пише в. „Таблоид“.



Като цяло на купона не са присъствали много жени. Сред малкото е била Елена Щилянова, която е майка на двете деца на Димитър Бербатов.

„Митко не искаше да има от онзи тип жени, защото повечето му приятели там са женени и не е прилично да им досаждат. Затова елиминира този проблем, въпреки че знаеше, че ще предизвика голямо недоволство у „кифлите“.“ – издава източник, близък до Бербатов.

Бившият играч на ЦСКА винаги е бил консервативен в някои отношения. Той никога не е имал славата на плейбой, каквато имат Валери Божинов и Ники Михайлов например. Може би това е причината Бербо да не иска тези жени на партито си.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Бравооооо Бербо.Всичко което правиш е идеално малко са такива като ТЕБ.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.