Този чай върши чудеса с кожата ви: Става сияйна! (Промяната става за дни)

0
238

С този невероятен чай вършите чудеса

Този чай наистина е като балсам за кожата. Ако искате сияйна кожа, като на абитуриентка, приемайте няколко пъти на ден от тази благодатна течност.

чай
Легендарен чай лекува кожата

Защото чаят оолонг върши чудеса.

Пиете ли от него, докарвате си кожа, която блести. Лишена от черни кръгове под очите, без черни точки и други неравности по нея.

Чаят е внос от Китай. Той е нещо средно между зелен и черен чай.



Този полуферментирал продукт притежава невероятни ползи за красотата и нашето здраве. Китайското чудо подобрява цялостното състояние на кожата.

Особено добре действа при слънчеви изгаряния, проблемна кожа, а тъмните кръгове под очите изчезват.

Добрата диета, пиенето на определено количество вода и физическите упражнения вършат чудеса на кожата. Но приемането на няколко чаши на ден от този чай притежава същите свойства.

Препоръчително е количеството да е три чаши на ден.

Японските специалисти са установили, че китайския продукт лекува различни кожни екземи, премахва окончателно и бледността на кожата.

Чаят оолонг не само подобрява тена на кожата, но я прави по-еластична и здрава. Той се използва за детоксикация и изхвърляне на свободните радикали.

Чрез него се отървавате и от токсините. Приемането на благотворната течност забавя стареенето, изглажда и бръчките по лицето.

Чаят оолонг се приготвя по следния начин. Най-добре е да го приготвите в кана. Заливате чаят с кипяща вода.

После бързо изливате водата и оставяте мокрия чай. После го заливате с гореща вода. Оставяте го да се запари от две до четири минути. Пиете го още горещ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.