Испания гръмна: Наследник на Симеон Сакскобургготски ще оправи България!

0
702

Един от династията на Симеон Сакскобургготски е сочен за бъдещ спасител на България!

Симеон Сакскобургготски вече веднъж бе начело на България и не успя да промени кой знае колко неща, но сега се счита, че неговият внук ще успее. Става дума за Борис, който е син на починалия Кардам Търновски.

Симеон Сакскобургготски
Внукът на Симеон Сакскобургготски върти любов с българка

В Испания медиите гръмнаха с новината, че внукът на бившия ни премиер ще става български зет. Той се е залюбил с бургаската девойка Александра и връзката им обещава да бъде сериозна.

Борис и Саша се срещнали в Австрия и много си допаднали. Младият мъж дори я е довел на рождения ден на дядо си, който беше миналата седмица. Тогава Симеон Сакскобургготски навърши цели 80 г.

На Пиренеите вече се пише, че Борис би бил страхотен бъдещ управник на България. Той владее няколко езика, културен е, образован, дипломатичен, може да язди и да танцува страхотно.



Притежава всичко за бъдещ министър-председател на страната ни. Освен това е единственият внук на Симеон Сакскобургготски, който носи българско име, което пак е в негов плюс. Както е известно, Борис е кръстен на своя прадядо, когото за жалост не познава.

Все още не е ясно дали на Борис ще му се занимава с политика, и то в България. Горчивият опит на дядо му може да го отдръпне от тази материя, въпреки големите надежди на българския народ, че ще дойде някой в ролята на месия.

Александра и Борис изглежда ще имат сериозна връзка, защото вече са отбелязали в социалната мрежа, че са заедно. Сега предстои да разберем дали тя ще съумее да го убеди да заживее във втората си родина.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.