Първи снимки на бременната Деси Слава – ВИЖ ТУК!

0
482

Деси Слава опитва да крие истината за състоянието си, но не й се получава! Красавицата вече е напълняла и никоя дреха не може да заличи това!

Певицата Деси Слава се намира в объркваща ситуация, защото зачена по погрешка. В момента тя носи бебето на своя възлюбен Благой Найденов, но очевидно не се чувства много комфортно с този факт.

Деси Слава
Деси Слава носи в утробата си бебе

Именно за това говори малката подробност, че фолк дивата опитва да скрие бременността си. Тя се разхожда с черен гащеризон по улиците, като се предполага, че това е точно за да крие от обществеността какво е нейното състояние.

Както е известно, Деси Слава е на почти 40 г. и затова бременността й всява смут у мнозина, особено при положение че бащата е 22-годишен боксьор. Затова певицата предпочита много да не се шуми около нея в момента.

Уви, тя не успява да скрие бременността си, тъй като изпод гащеризона се вижда ясно, че има коремче, което не прилича на придобито от ядене. Така че тайната на Деси е разкрита и блондинката ще трябва да се примири, че цяла България знае за състоянието й.



Другата причина, поради която фолк дивата не желае да се разчува за бременността й, е от суеверие. Счита се, че не трябва да се разгласява подобна новина поне няколко месеца, докато не започне видимо да личи.

Деси Слава е майка от 15 години насам, но сега ще дари Майки с брат или сестра. Интересното е, че мъжът й е само със 7 години по-голям от сина й. Това обаче не се отразява на връзката им и скоро тя ще бъде скрепена с дете.

Вижте първите снимки на Деси Слава като бременна от Благой!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.