Принц Хари шокира света, с британската монархия е свършено?

0
232

Принц Хари счита, че повече няма нужда да има кралство!

Бъкингам се тресе, след като на практика принц Хари изяви публично нежеланието си някога да стане крал на Великобритания. Той счита тази титла за крайно неприемлива в днешно време.

принц Хари
Пореден шок от принц Хари

Въпреки че още дори не е в списъка за поемане на щафетата от кралица Елизабет Втора, по-малкият син на покойната Даяна вече се отказа от престола. За него това би било губене на време.

„Не мога да кажа, че искам да стана крал. Това е нещо, което никой не желае. Нито брат ми, нито баща ми имат такива амбиции и желания.“ – казва принц Хари в свое интервю пред британската преса.

Очаква се принц Чарлз да наследи кралицата, но става все по-вероятно той да се откаже доброволно от престола, за да го връчи на сина си Уилям. Интересното обаче е, че и съпругът на Кейт Мидълтън явно не изгаря от желание да застане начело на Великобритания.



Медиите на Острова вече размишляват, че ако нежеланието сред кралските особи продължи, то може да се стигне дори до край на монархията в кралството. Нещо, което в момента изглежда абсурдно, но е факт, че от самия кралски двор саботират настоящата система.

„Искам да живея живота си като нормален млад мъж, а не да бъда като извънземен в собствената си страна. Сега, където и да отида, винаги съм с охрана и хората ме гледат. Не е приятно.“ – коментира още принц Хари.

Очаква се кралицата да осъди остро изявленията на внука си, тъй като на практика той всява скандал в страната. Предстоят коментари по темата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.