Разтърсваща новина накара всички фенове на „Приятели“ да крещят от…

0
254

Сериалът „Приятели“ отново прикова световното внимание!

Изминаха цели 13 години от последния епизод на „Приятели„, но този ситком продължава да бъде в сърцата на много хора. Затова новината, която дойде от САЩ, разтърси мнозина.

Приятели
„Приятели“ ще има необичайно продължение

Така чаканото продължение на комедийния сериал може най-после да се състои, но в малко по-различен вариант. Новият проект ще бъде посветен на Фийби Бюфе, чийто живот след „Приятели“ ще се проследява.

Актрисата Лиса Кудроу вече е влязла в преговори с един от създателите на великия сериал – Марта Кауфман. Двете са обсъдили своите виждания за проекта и са постигнали съгласие да го направят.

Най-радостната вест за почитателите на „Приятели“ е, че в новия сериал ще гостуват често звезди от предната комедийна поредица. Така атмосферата от най-великия ситком в историята донякъде ще бъде запазена.



Това ще бъде втори подобен опит, след като преди повече от десетилетие бе създаден сериалът „Джоуи“. Идеята беше същата – животът на един от Приятелите след това. Този проект обаче се оказа пълен провал и бе свален от ефира след едва сезон и половина.

Лиса Кудроу обаче е убедена, че с нея няма да стане същото, защото отново ще работи с Марта Кауфман, което гарантира хумор, подобен на този в „Приятели“.

„Тази жена знае как се прави комедия. Трябва всички да й се доверим, защото тя доказа, че е велика в това отношение.“ – споделя актрисата.

Интересното е, че партньорът на Марта от „Прители“ Дейвид Крейн няма да участва в проекта. Счита се, че той не се е съгласил, понеже смята, че новият сериал ще влоши представата за Friends.

Феновете обаче са в екстаз и очакват с нетърпение новия ситком. Дали ще има успехи, ще узнаем скоро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.