Кошмар! Сълзите на Григор Димитров не спират…

0
298

Григор Димитров не успя да сбъдне огромното си желание и да запише нова страница в своята златна история!

Тъжна реалност разтърси България тази вечер. Григор Димитров стори всичко възможно, но не съумя да се класира за финала в АТП турнира в Лондон, научи TOPactualno.com.

Григор Димитров
Григор Димитров – Гришо преклони глава в Лондон

Гришо преклони глава в полуфиналите, където испанецът Филисиано Лопес го надви с 2:1. Това изпрати българина у дома.

Първият сет приключи след уникална драма и победа за Лопес със 7:5. После Григор Димитров успя да изравни след 6:3. В последния гейм обаче бе направо пометен с 6:2.

Така Гришо се прости с мечтата си да се върне в топ 10 на света. От понеделник той ще бъде само на 5 точки от 10-тия в подреждането – французина Жо-Вилфред Цонга.



Григор Димитров направи силен турнир като цяло, но титлата му се изплъзна. Той има доста трофеи от АТП, което прави разочарованието му по-поносимо, но изпуснатият шанс за топ 10 със сигурност ще му тежи.

Гришо вече беше веднъж в най-добрия топ в света и със сигурност ще иска да попадне там отново. Голямата му мечта обаче си остава спечелване на турнир от Големия шлем.

Според слуховете, след двубоя с Лопес Григор се е разплакал в съблекалнята. Той е възлагал големи надежди на този турнир и разочарованието за него е огромно.

Предстои „Уимбълдън“, където по традиция Григор Димитров се представя добре. Нека си пожелаем едно достойно представяне и този път. Дано има повече шанс и успее да достигне максимално далеч, а защо не и да спечели турнира. Успех, Гришо!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.