Юбилеят на певицата Малина събра погледите на мнозина!

0
517

Малина се показа като човек, който може да се весели!

Певицата Малина успя да вдигне много хора на крака с песни и танци, тъй като отпразнува подобаващо своя юбилей. Пайнерката вече е на 50 г. и се чувства отлично.

Малина
Малина закова 50-те, но се чувства отлично

Фолк дивата закова 50-те още в началото на месеца, но едва наскоро отпразнува юбилея си. Тя отбеляза своя рожден ден по наистина вълшебен начин.

Малина изведе на нощно заведение своите приятели, сред които имаше и доста известни личности. Забавлението беше на много високо ниво, а накрая певицата се разплака от умиление.

Най-известните гости на тържеството са били актьорът Димитър Рачков и певецът Миро. Присъствали са, разбира се, синът й и приятелката му.



Тортата на Малина е най-впечатляваща. Тя бе във формата на нагада „Грами„, с което певицата показа амбицията си да бъде звезда.

Фолк дивата е известна с това, че обожава живота в Холивуд и това е голямата й мечта. Като малка тя гледала американските филми и си представяла как е на мястото на някоя звезда там.

Както е известно, Малина не е закърмена със света на шоубизнеса, а влиза в него впоследствие. Тя е завършила „Ветеринарна медицина“, но почти не е практикувала тази професия.

Това е причината хубавицата да се появява сравнително късно в „Пайнер“. Тя е една от онези, които нашумяха чак след като са прехвърлили 30-те.

Певицата може вече да е на 50 г., но съумява да поддържа тялото си във вид на 20-годишна. Тя е може би най-поддържаната фолк дива в България. Тренира всеки ден и следи какво яде. Истинска красавица!

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.