Камила Паркър отвърна на удара: Даяна беше луда!

0
688

Камила Паркър счита, че принцеса Даяна не е била добре с главата!

Само дни след като бяха разкрити шокиращи записи от интервю на Даяна Спенсър, в което тя обяснява колко е нещастна, Камила Паркър отвърна на удара. Това стана чрез автобиографията на херцогинята, която ще излезе на бял свят по случай 70-годишния й юбилей.

Камила Паркър и Даяна
Камила Паркър срина принцеса Даяна

Журналистката Пени Джунър е автор на книгата. Тя е взела интервюта от всички важни хора в живота на Камила, в това число и от самата нея.

Оказва се, че жената на принц Чарлз не пести своите думи по адрес на принцеса Даяна. Двете, които бяха големи съпернички, така и не заравят томахавката до смъртта на тогавашата съпруга на престолонаследника.

„Тя страдаше от параноия и беше много истерична. Постоянно следеше Чарлз, не го оставяше на спокойствие и за миг. Държеше се налудничево.“ – споделя Камила Паркър.



В записите, които бяха разкрити, Даяна говори за това как живее в кошмар и как дори се е опитвала да се самоубие. Тя е знаела, че мъжът й й изневерява, но не е можела да стори нищо.

Връзката между принц Чарлз и Камила започва още преди сватбата му с Даяна. Той бива заставен да се ожени от семейството си, но цял живот продължава да обича любовницата си, която впоследствие му стана и съпруга.

Интересна подробност е, че в автобиографията на Камила Паркър е описано как тя и Даяна първоначално са били приятелки. Двете бързо намерили общ език, докато принцесата не узнала, че херцогинята спи със съпруга й.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.