Камила Паркър отвърна на удара: Даяна беше луда!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Камила Паркър счита, че принцеса Даяна не е била добре с главата!

Само дни след като бяха разкрити шокиращи записи от интервю на Даяна Спенсър, в което тя обяснява колко е нещастна, Камила Паркър отвърна на удара. Това стана чрез автобиографията на херцогинята, която ще излезе на бял свят по случай 70-годишния й юбилей.

Камила Паркър и Даяна

Камила Паркър срина принцеса Даяна

Журналистката Пени Джунър е автор на книгата. Тя е взела интервюта от всички важни хора в живота на Камила, в това число и от самата нея.

Оказва се, че жената на принц Чарлз не пести своите думи по адрес на принцеса Даяна. Двете, които бяха големи съпернички, така и не заравят томахавката до смъртта на тогавашата съпруга на престолонаследника.

“Тя страдаше от параноия и беше много истерична. Постоянно следеше Чарлз, не го оставяше на спокойствие и за миг. Държеше се налудничево.” – споделя Камила Паркър.В записите, които бяха разкрити, Даяна говори за това как живее в кошмар и как дори се е опитвала да се самоубие. Тя е знаела, че мъжът й й изневерява, но не е можела да стори нищо.

Връзката между принц Чарлз и Камила започва още преди сватбата му с Даяна. Той бива заставен да се ожени от семейството си, но цял живот продължава да обича любовницата си, която впоследствие му стана и съпруга.

Интересна подробност е, че в автобиографията на Камила Паркър е описано как тя и Даяна първоначално са били приятелки. Двете бързо намерили общ език, докато принцесата не узнала, че херцогинята спи със съпруга й.

 

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар