Ето какво е значението на медальон с подкова или четирилистни детелини

0
494

Хората наистина вярват в магическите ритуали

Учени от Чикагския университет разкриха какво е значението на медальона с подкова или четирилистни детелини.

подкова
Хората наистина вярват в магическите ритуали

Те посочват, че тези два символа, както и носенето на кестени в джоба или хвърлянето на сол зад гърба, носенето на червен конец на китката и чукането на дърво, наистина пазят.

Изследователите са направили няколко експеримента, проследявайки поведението на хората, носещи символи, опитвайки се да избегнат лошия късмет.
Резултатите от експеримента сочат, че 99% от участниците си мислят, че са застраховани от това да им се случат лоши неща.

Истината е, че те вярват, че ритуалите, които правят с тази цел наистина държат нещастието далеч от тях. Именно това е и една от символиките на носенето намедальон с  четирилистни детелини или подкова.



Учените, провели експеримента, са стигнали до извода, че действието на думите и помислите, представлява обща съвкупност. Тази съвкупност наистина е в сила да даде наклон на живота ни в определена посока.

Помислите на човек наистина могат да бъдат от огромно значение, особено що се отнася до тези, които са крайно негативни или крайно позитивни. В този ред на мисли, би било добре главата ви да е заета от крайно позитивни мисли, които да насочат живота ви към по-добро, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.