Гроб на астронавт е заснет на Марс (ВИДЕО)

1
409

Марс разкри поредната своя уникална изненада. Този път е нещо напълно неочаквано

Любопитният Кюриосити, който обикаля по повърхността на Червената планета, попадна на дървен кръст.

От снимките, които направи и изпрати до Земята, ясно се вижда как сред каменно – песъчливата повърхност има един дървен кръст.

Учените са едновременно във възторг, но са и доста озадачени.

На самото видео се чуват възторжените коментари и обяснения. Но остава въпросът как така един кръст се намира точно там.Марс
Гроб на астронавт на Марс? Мистерията трябва да бъде разгадана

Вече започна да се тиражира новината, че там е погребан астронавт. Но кой е той и кога е успял да кацне на Марс, да загине и кой го е погребал там?

През миналото лято от НАСА пуснаха снимки, на които се виждаха различни предмети, дори каска на военен от времето на Втората световна война.

NASA все още не знае точния отговор, но има огромни предположения, че първите хора, които са излезли извън орбитата на планетата Земя не са космонавтите, които ние чудесно познаваме, а други, полетели много по-рано.

На много места в Европа са открити тайни подмия и подземни градове, направено по времето на Хитлер.

Казват, че Адолф Хитлер контактувал с извънземни, които му дали напреднали технологии и машини, с които прокопавал своите подземия, водещи към Южния полюс.

Хитлер притежавал знание, дадено му от извънземните, което никой човек до онзи момент не познавал.

Ако това, за което стана дума по-горе се окаже вярно, то е възможно извънземни да са закарали първите космонавти или астронавти на Марс. Какво точно е станало там? Може би никога няма да научим, но може и да разберем.

Наред с всички войни, природни катаклизми, безпаричие, безработица, болести и други проблеми, които измъчват хората, бяха направени сензационни разкрития за извънземни и други неподозирани мистерии в последните години.

Възможно е Марс да е една от тях.

През 2025 г. ще се осъществи полет до Марс за обикновени земляни. Сред желаещите има и двама българи. Надежда Томова на 30 г. от Пловдив и Божидар от София на 40 г. Той е пилот, научихме от БЛИЦ.

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Hehe
    – tova sa senkite na kam&ni – 2 ili 3 broq :))) Dolen lqv ako be sniman malko ot po nadolu – i krasta 6te6e da e s&vsem simetri4en 🙂

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.