Виж цялата истина за здравето на Слави Трифонов след операцията!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Слави Трифонов се възстановява, но така ще е дълго време!

Кошмарно лято предстои за Слави Трифонов. Шоуменът ще го прекара във възстановителни процедури, тъй като наскоро му бе направена операция на крака.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се възстановява

Оказва се, че Дългия ще отсъства от ефира за цели два месеца. Едва през есента ще заеме титулярното си място в шоуто, излъчвано по Би Ти Ви.

Дългия легна под ножа заради проблеми, започнали през 2010 г. Тогава той се подхлъзнал в банята преди концерт в Стара Загора.

Слави Трифонов дълго време опитвал да игнорира проблема, но той ставал все по-задълбочен. Нещата започнали да се усложняват след увеличаването на концертите, което той задвижи преди 2 години.Така се стигнало до нетърпимата ситуация едва да ходи. Шоуменът много трудно издържал трите поредни концерта този месец и това вече го принудило да легне под ножа.

В момента Слави се възстановява у дома. Лекарите са му казали изрично да не напуска жилището си. Ако има нужда от нещо, трябва да заповяда на медицинската сестра, която се грижи денонощно за здравето му. Отделно домашната помощница, която се грижи за чистотата на дома, също е край него.

Проблемите на продуцента на “Шоуто на Слави” със здравето датират отдавна. Той мина през много премеждия. Имаше смущения със зрението, после с гласа, а сега и с крака.

От “Ку-ку бенд” постоянно му се обаждали да го питат как е. Те са наясно, че без него са просто загубени.

В отсъствието на Слави шоуто ще бъде водено един месец от Иво Сиромахов. През август екипът излиза в отпуск и се завръща септември.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Един отговор to “Виж цялата истина за здравето на Слави Трифонов след операцията!”

  1. яшуа

    мар. 04. 2019

    Баш ме брига ! тоя психопат интересува ли се от мен и от хилядите ,които по чудо са останали живи как живеят със мизерната помиярска пенсия от 169 лв от които трябва да дават 300лв само за ток …..скоро такива ,като тоя ще разберат кое е наистина важно в този живот ,но ме съмнява да го осъзнаят преди да е станало твърде късно

    Reply to this comment

Добавете коментар