Ето защо Кристиано Роналдо никога не прави деца по естествен път, ще се шокирате!

0
425

Кристиано Роналдо е измежду много странните родители, които ползват различни методи, въпреки че могат да минат и без това!

Португалската машина за голове крие странни неща в себе си. Кристиано Роналдо пак стана баща, но отново използва услугите на сурогатна майка.

Кристиано Роналдо
Кристиано Роналдо шокира всички

Нападателят на „Реал“ се сдоби с две момчета близнаци. Преди няколко години той пак бе ощастливен от син, който отново бе износен от чужда жена.

Не може да не поражда съмнение защо Крис винаги ползва услугите на сурогатна майка, вместо да има връзка и да си направи деца като повечето хора. Причината е шокираща.

32-годишният Кристиано Роналдо изпитвал ненавист към закръглените жени. Дори само леко наддали, те се превръщали в истински кошмар за него.



Когато една жена забременее, тя винаги стига до мига, в който е твърде заоблена, понеже в себе си носи друг човешки живот. Футболистът искал да избегне този момент и затова не оплождал гаджетата си, а непознати жени.

„Защо да ги карам да забременяват от мен, когато е ясно, че това ще ме отблъсне. Обичам децата много и има различни начини да имам наследници.“ – разправял Кристиано пред приятелите си.

В момента той се среща с Джорджина Родригес. За да запази фигурата й така изящна, както досега, той не я накара да зачене от него, а се сдоби с още две деца по друг начин.

Преди това Кристиано Роналдо въртеше любов с ослепителната Ирина Шейк, но и с нея се раздели. След това манекенката заформи връзка с Брадли Купър и роди от него.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.