Тези няколко трика ще ви избавят от протриването между краката

0
650

Кокосовото масло също може да ви помогне

По-пълните хора знаят колко е неприятно протриването между краката.

протриването
Кокосовото масло също може да ви помогне

Протриването между краката обикновено се получава в летните горещини, когато дамите заложат на рокли или пък по време на релаксираща ваканция на морския бряг.
Този дискомфорт може да наруши сериозно спокойствието ви.

За да избегнете протриването между краката и да се наслаждавате спокойно на лятната си почивка, би било добре да приложите тези няколко хитрини:

Дезодорант стиковете не са само против изпотяване под мишниците. Нанесете от него върху проблемната зона между краката. По този начин ще предпазите кожата си от протриване, а и ще постигнете освежаващ ефект.



Можете да намерите спасение от този проблем и в бебешката пудра. Имайте предвид обаче, че нея трябва да прилагате само върху перфектно чиста и добре подсушена кожа.

Следващият начин за справяне с протриването между краката, е добре познатото ви кокосово масло.
То ще се абсорбира отлично и няма да остави мазни следи, каквито биха останали от повечето мазила. Освен това ще осигури пълна грижа за кожата и ще ви предпази от протриване.

Който и от тези варианти да изберете, можете да сте сигурни, че ще ви свършат работа. Всички те са изпитани и наистина действат перфектно, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.