Велико: Тервел Пулев направи нещо, за което България дълго ще говори!

0
346

Тервел Пулев премаза своя опонент и продължава похода си в профибокса!

Една от нашите боксови гордости отново се задейства. Тервел Пулев изработи на България уникален успех, за който със сигурност ще се говори още много дълго.

Тервел Пулев
Тервел Пулев отново мачка

Братът на Кубрат Пулев се изправи срещу иначе коравия Дражан Джананин и го просна на ринга още в самото начало. Нокаутът, който българинът нанесе насред Берлин, се оказа твърде болезнен за загубилия състезател.

При падането Джананин си удари жестоко ръката и завика от болка. Това накара Кубрат, който беше в щаба на Тервел Пулев, да види дали има нещо фатално. Слава Богу, проблеми нямаше.

Така България отново празнува. Профибоксът ни донесе нов повод за радост. Двамата братя не спират да подобряват родни рекорди.



Тервел Пулев, за разлика от Кубрат, дълго време се подвизаваше сред аматьорите. Той спечели бронзов медал на Олимпиадата преди 5 години, след което реши, че е време за нещо повече.

Така по-малкият от братята също започна своя звезден път в професионалния бокс. От него зависи дали ще достигне същите върхове като Кубрат Пулев.

Досега Тервел Пулев има само и единствено победи на професионалния ринг. Тази обаче ще се помни може би най-дълго, защото нокаутът му беше наистина зверски.

Талантът на бившия брадър е наистина много голям. Мнозина считат, че дори е по-талантлив от брат си, но с по-малко шанс в живота. Дали е така, всеки има своето мнение. Факт е обаче, че и двамата са много добри и талантливи.

Честито на България и на всички фенове на нашия бокс!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.