Гал Сасон: През 2019 г. в България се отваря канал към Господ

0
2120

Гал Сасон, любимецът на много българи,  каза в интервю преди време интересен факт. През 2019 г. у нас се отваря космически канал към Господ

gahl-sason
Гал Сасон предсказа добри новини за края на 2019 г.

Първото нещо, с което започна своите предсказания, Гал Сасон обясни, че онези негативни астрологически аспекти, които са се заформили в звездната карта на България  преди 2 години, напълно отшумяват през 2019 г.

Причината за трудностите и неприятностите е  Плутон, който навлязъл в Козирог.

Благоприятни планети ще управляват парите. Много нови инвестиции ще бъдат привлечени у нас и с тях ще бъдат реализирани много полезни и важни проекти.

Гал Сасон потвърди, че през България са минали много пари, но те са изтекли като река. С по-голямата част от тях на са направени почти никакви съществени проекти и подобрения.



Трудни месеци за страната са февруари и март. Ще има напрежение, възможни са отново масови протести, но Гал Сасон е оптимист, че няма да донесат някакви твърде сериозни промени.

През 2019 г. положението на всички хора, които пострадаха от наводненията и другите природни катаклизми, значително ще бъде подобрено.

Гал Сасон видя и още нещо любопитно.

През 2019 г. има три много важни дати –  14 януари, 2 август и 15 ноември.

Тогава, според Кабалла, са образуват т.нар. математически точки.

През тези дни  всички българи трябва да насочат своите мисли в позитивна насока.  Или да си мислят за своите бъдещи позитивни мечти, или да благодарят за получените добрини  през изминалите месеци и години.

По този начин, цялата тази позитивна енергия ще отвори духовен канал от България към Господ.

От онова, което пък приятелката на Гал Сасон – Нели Конуей каза в ТВ предаване, Свети арх. Михаил също е закрилник на България и на българите.

Когато имаме нужда от помощ, спокойно можем да се молим и на него, наред с Пресвета Богородица, Иисус Христос, Свети Мина, Свети Георги и другите светци.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.