Точността на индианския хороскоп ще ви остави без думи

0
263

От вашия поглед наистина не може да убегне абсолютно нищо

Точността на индианския хороскоп наистина ще ви остави без думи.

индиански хороскоп
От вашия поглед наистина не може да убегне абсолютно нищо

Преди да прочетете вашата характеристика, е необходимо да съберете числата от датата и месеца на раждането си. Сборът задължително трябва да е едноцифрен.

Ето какво издава резултатът от индианския хороскоп:

3. Дългата ръка
Вие сте изключително емоционални дами, но често пъти изпитвате затруднения да изразите чувствата си. Опитвате се да си придадете вид на студени кукли, издигайки стени около себе си. Дълбоко в себе си обаче далеч не сте такива.
На практика вие сте почтени дами, които създават усещане за спокойствие в околните.



4. Пиещата вода
Изключително приветливи, усмихнати и лъчезарни дами. Вие можете да плените сърцето на всеки мъж, без да полагате каквито и да било усилия. Притежавате невероятен чар и обаяние и освен това сте много непринудени, истински и открити. Имате много приятели. Твърде сантиментални сте и затова, когато някой си тръгне от живота ви, страдате много.

5. Орловият поглед
От вашия поглед наистина не може да убегне абсолютно нищо. Надарени сте с изключително остър ум и притежавате безпогрешна интуиция. Обикновено ви обвиняват, че сте твърде сприхави и властни. Обикновено градите успешна кариера, но в любовта нещата куцат. Истината е, че мъжете се плашат от твърдата ви ръка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.