Другото лице на Иванка Тръмп: Ето как мачкала и биела работниците си! (Ужасяващи подробности)

0
218

Иванка Тръмп може и да е любимка на Америка

Иванка Тръмп е любимата щерка на президента на САЩ-Доналд Тръмп. Но първородната му дъщеря прилича много на баща си. Не само по бизнес нюх…Блондинката определено не е ангел, а крие съвсем друго лице.

Иванка Тръмп
Иванка Тръмп била жестока с работниците си

Служителите в една от фабриките на президентската щерка са подложени на тормоз, жестока експлоатация и дори побой. А ниското заплащане няма друг прецедент.Става въпрос за китайска фабрика за обувки, чийто собственик е Иванка Тръмп.

Историите за злоупотреби и ежедневно издевателство над работниците са ужасяващи. Хората са мачкани, унижавани, бити, експлоатирани и подложени на гаври, немислими за 21-ви век.

Поради страх от вендета работниците пожелали да останат анонимни. Но въпреки това истината излезе наяве. А тя никак не е приятна.И не говори добре за имиджа на щерката на Доналд Тръмп.

Работниците все още с ужас си спомняте един миналогодишен случай. Побесняла бригадирка ударила подчинен с обувката с високо токче. И буквално му направила дупка в главата.

Кръвта шурнала, а лекарите едва успели да я спрат, както и да оправят раната. Но въпреки това на работника не му била дадена отпуска.

Доскоро служителите в обувната фабрика имали право да почиват само…ден-два в месеца!?

Били принуждавани да подписват ведомости, че получават по-високи заплати. Не го ли правели, веднага бивали уволнявани.

Миналия месец трима активисти от завода „Huaijan Group“ на Иванка Тръмп били арестувани. В обвинение, че са използвали записващи устройства, за да изнасят бизнес информация.

Инспектор по труда описал завода като „едно от най-лошите места, които виждал в близо 20-ия си стаж”. Някои от работниците не само били мачкани и тормозени. Те печелили и по един долар на час.

Иванка Тръмп не е коментирала конфузната ситуация в своето предприятие. Говорителката й също отказала да говори по скандалния казус.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.